Dit moderne venue i København

Placeret midt i Valby, København, finder du Marketenderiet, der er det oplagte venue til virksomhedsarrangementer af alle størrelser. Hvad end det drejer sig om årets firmafest, en messe eller en flere dage lang konference, har vi de perfekte rammer til dit arrangement.

Alle former for arrangementer
Med 725 kvadratmeter, store vinduespartier og 8,5 meter til loftet indbyder vores venue i København til alle former for arrangementer lige fra konferencer og messer til firmafester og produktlanceringer. Vi kan huse helt op til 700 gæster afhængigt af formen på dit arrangement og dine ønsker til indretning.

Fleksibelt venue til alle arrangementer

Foruden vores centrale placering i Valby Maskinfabrik i København, får du hos Marketenderiet et eksklusivt, anderledes og særpræget venue med høj fleksibilitet. Hovedparten af vores faciliteter udgøres af et stort, åbent lokale, der kan inddeles og indrettes præcis som du ønsker det.

Mange muligheder
De brede muligheder for en skræddersyet eventløsning, gør vores venue i København ideelt til alle former for erhvervsarrangementer, for både ansatte, kunder og andre interessenter. Vi har gennem årene afholdt både koncerter, firmafester, konferencer, messer, foredrag og forskellige arrangementer såsom kurser og workshops.

Alt den teknologi du har brug for

Med nutidens moderne teknologi til rådighed, kan du ved at afholde dit næste store firmaarrangement hos os, gøre brug af AV-udstyr i høj kvalitet og med mange tilpasningsmuligheder. Vores dygtige teknikere kan opsætte lys og lyd præcis, der hvor du har behov for det og tilpasse løsningen til enkelte dele af setuppet.

Skal du på scenen?
Har du behov for en scene, er dette også en mulighed, ligesom vi her leverer både projektor, lærred og mikrofoner i det omfang du ønsker. Alt kan tilpasses dine behov, og vi lytter gerne til dine tanker og ideer til indretning af vores venue.

Vi tilbyder

  • Fleksibelt venue fra gulv til loft med masser af dagslys, mulighed for ophæng og god akustik
  • Konferencelokaler med alt i AV og stærk wi-fi
  • Forplejning i alle prisklasser, fra lette anretninger til større måltider og heldagsforplejning
  • Udendørsområde og bygningsfacade som kan inddrages i jeres branding evt. med opsætning af banner, skiltning, beachflag etc.

Har du spørgsmål eller ønsker en rundvisning i Marketenderiet?

Tag en uforpligtende snak med Thomas Nielsen på telefon 2949 0953 eller skriv en mail til tni@marketenderiet.dk. Hør om de mange muligheder og book en rundvisning. Du er også velkommen til at sende en forespørgsel på dit næste arrangement her.

Se mere om os

Klik på videoerne for at afspille