Overblik & plantegninger

Et rum med uanede muligheder

Vi har gjort os umage med at skabe de allerbedste faciliteter overalt på Marketenderiet, så alt er i orden og er klar til brug, når I indtager vores venue.

Udover vores store lokale på 725 kvadratmeter, har vi også en foyer til at danne rammen om den perfekte ankomst, et lokale til garderobe, et repos med udsigt over størstedelen af huset og to toiletafdelinger opdelt i dame- og herretoiletter.

Udnyttelsen af lokalet afgøres naturligvis af jeres ønsker: Om der skal være konferenceopstilling, langborde, runde borde, sceneområde, dansegulv, loungeområder osv. Gennem årene har vi prøvet mange forskellige opstillinger, men vi er altid klar på en ny udfordring.

Se plantegningerne her på siden med eksempler på forskellige indretningsmuligheder eller se flere billeder af de rå lokaler i vores galleri. Du kan også hente en plantegning af Marketenderiet her.

Har du spørgsmål eller ønsker en rundvisning i Marketenderiet?

Tag en uforpligtende snak med Thomas Nielsen på telefon 2949 0953 eller skriv en mail til tni@marketenderiet.dk. Hør om de mange muligheder og book en rundvisning. Du er også velkommen til at sende en forespørgsel på dit næste arrangement her.

Se mere om os

Klik på videoerne for at afspille