Konferencelokale i København

Du bestemmer indretningen

Leder du efter et moderne konferencelokale i København, hvor der er styr på både teknik, forplejning og rengøring? Du finder Marketenderiet centralt i Valby, hvor vi kan byde op til 700 mennesker velkommen i vores lyse og indbydende lokaler. Her tilbyder vi konferencelokaler til enhver lejlighed, hvor vi med en komplet og skræddersyet løsning, kan give dig de absolut bedste forudsætninger for en vellykket konference.

Fleksibelt konferencelokale
Marketenderiets største styrke er fleksibilitet. Lokalet er hele 725 kvadratmeter stort, og det kan indrettes præcist som du ønsker. Hvad end du har behov for, at konferencen foregår i ét rum, eller ønsker at en inddeling med mulighed for flere oplæg på samme tid, tilpasser vi løsningen til dig. Vi tager altid en snak med om dine tanker og ønsker til arrangementet.

Skal du bruge et konferencelokale, med mange tilpasningsmuligheder og personlig betjening, kan du trygt afholde dit næste arrangement hos Marketenderiet.

Mere end blot et konferencelokale i København

Som arrangør af en større konference, er det ikke nok med et stort areal til selve konferencen. Du har også brug for tilstødende lokaler, hvorfra du eller dine event plannere hele tiden kan holde overblikket, og sikre at konference forløber planmæssigt.

Forplejning i særklasse

Booker du vores konferencelokale i København, behøver du ikke bekymre dig om forplejningen. Marketenderiets in-house catering tager sig af det hele. Vores professionelle kokke og tjenere vil sørge for, at det hele kører på skinner under dit arrangement og at alle gæster får serveret lækker mad og drikke. Vi tilbyder forskellige løsninger, lige fra små, lette anretninger til store større måltider eller heldagsforplejning.

Vi tilbyder

  • Fleksibelt venue fra gulv til loft med masser af dagslys, mulighed for ophæng og god akustik
  • Konferencelokaler med alt i AV og stærk wi-fi
  • Forplejning i alle prisklasser, fra lette anretninger til større måltider og heldagsforplejning
  • Udendørsområde og bygningsfacade som kan inddrages i jeres branding evt. med opsætning af banner, skiltning, beachflag etc.

Har du spørgsmål eller ønsker en rundvisning i Marketenderiet?

Tag en uforpligtende snak med Thomas Nielsen på telefon 2949 0953 eller skriv en mail til tni@marketenderiet.dk. Hør om de mange muligheder og book en rundvisning. Du er også velkommen til at sende en forespørgsel på dit næste arrangement her.

Se mere om os

Klik på videoerne for at afspille