Faciliteter i nærområdet

Med 8 minutter til Valby Station, 4 minutter fra motorvejen og under 15 minutter til Rådhuspladsen er Marketenderiet let at komme til og fra – uanset om gæsterne kommer i bil, på cykel, med offentlig transport eller direkte fra Københavns Lufthavn.

Til forskel fra mange andre venues i København, er der dog også gode parkeringsforhold i området. Enkelte er gratis, mens størstedelen er tilknyttet betalingssystemer. Skal der sørges ekstra for jeres gæster, har vi adgang til et parkeringshus, som kan lejes kun til jeres gæster.

Desuden er der mange overnatningsmuligheder i nærområdet, som du let kommer til og fra. Inden for en radius af 5 km. er der et hav af hoteller i forskellige prisklasser. Vi hjælper gerne med rådgivning og koordinering ift. overnatningsmulighederne omkring Marketenderiet.

Parkering

Som det fremgår på grafikken her, er der mange gratis parkeringspladser omkring Marketenderiet.

I forbindelse med større arrangementer kan den nærliggende parkeringskælder med 245 parkeringsplader benyttes. Døgntaksten er maksimalt kr. 150,- uanset ugedag.

Klik på billedet for at forstørre det

Har du spørgsmål eller ønsker en rundvisning i Marketenderiet?

Tag en uforpligtende snak med Thomas Nielsen på telefon 2949 0953 eller skriv en mail til tni@marketenderiet.dk. Hør om de mange muligheder og book en rundvisning. Du er også velkommen til at sende en forespørgsel på dit næste arrangement her.

Se mere om os

Klik på videoerne for at afspille