Historien

Historisk udenpå – moderne indeni

Marketenderiet er placeret i området, Valby Maskinfabrik – et helt unikt sted i København – præget af områdets historie som maskinfabrik for FLSmidth gennem mere end 100 år, hvilket stadig kan anes i de bevarede bygninger, selvom området siden 2001 har udviklet sig til en helt ny bydel.

Oprindeligt fungerede Marketenderiet som en kantine for de ansatte hos FLSmidth, som medbragte deres egne madpakker, som blev lagt på køl i de store kølebokse i køkkenet.

Ved årsskiftet til 2014 kom Marketenderiet i vores hænder og siden da har den historiske bygning fået et kærligt løft, så det i dag udgør et moderne og strømlinet venue, der kan tilpasses stort set hvilket som helst arrangement.

Som FLSmidths tidligere kantinebygning har huset dog stadig en særlig aura og ro, både inde og ude – en atmosfære man ikke finder andre steder.

siddepladser og borde hos marketenderiet

Vi skaber festen

Vi er et dynamisk team, der brænder for at skabe unikke oplevelser, som samler mennesker – og fra vores synspunkt, er vores opgave ikke lykkes før vores gæster forlader Marketenderiet med et smil på læben.

Vi elsker udfordringer og stræber altid efter at få dine ønsker til at blive til virkelighed gennem kreative og skræddersyede løsninger. Vores planlægning tager altid udgangspunkt i vores kunders visioner og ønsker, såvel for kunder der ønsker at slippe hele planlægningen, som for dem, der foretrækker at være indover alle dele af processen.

Som koordinatorer er vi detaljeorienterede og brænder for hele processen fra første møde med kunden – til evaluering efter festen. Vi elsker desuden at tænke i ”udtryk” og sammensætte farver og stilarter som underbygger den stemning, I gerne vil skabe for jeres gæster.

Har du spørgsmål eller ønsker en rundvisning i Marketenderiet?

Tag en uforpligtende snak med Thomas Nielsen på telefon 2949 0953 eller skriv en mail til tni@marketenderiet.dk. Hør om de mange muligheder og book en rundvisning. Du er også velkommen til at sende en forespørgsel på dit næste arrangement her.

Se mere om os

Klik på videoerne for at afspille