Gastronomi & forplejning

Moderne køkken med erfarne kokke

På Marketenderiet elsker vi mad – så enkelt kan det siges. Vi har serveret mad for kongelige, for statsministre, for håndværkere, for læger, for IT-folk, for hjemløse… ja, nærmest for alle målgrupper. Derfor er vi sikre på, at vi også kan give dig en god oplevelse til dit næste event.

Vi forsøger hver dag at have et øje på bæredygtighed, og træffe de rigtige valg ift. de muligheder, der byder sig. I det omfang vi kan købe dansk, gør vi det, og så vidt det er muligt, holder vi altid fokus på råvarerne der er i sæson. Det er en lang rejse, og vi er der ikke helt endnu… men vi tager et lille skridt hver dag.

Vi har et bredt udvalg af menuer, så vi kan ramme det helt rigtige til dit næste arrangement – uanset om det er en fest, en reception eller måske bare en let snack til boblerne.

Velbekomme!

køkken marketenderiet

Har du spørgsmål eller ønsker en rundvisning i Marketenderiet?

Tag en uforpligtende snak med Thomas Nielsen på telefon 2949 0953 eller skriv en mail til tni@marketenderiet.dk. Hør om de mange muligheder og book en rundvisning. Du er også velkommen til at sende en forespørgsel på dit næste arrangement her.

Se mere om os

Klik på videoerne for at afspille