Firmaarrangement i fleksibel venue

Leder du efter en fleksibel venue til dit næste firmaarrangement? Hos Marketenderiet har vi uanede muligheder for dekoration, underholdning, gastronomi osv – kun fantasien sætter grænser. Vi står til rådighed med in-house catering, eventplanlægning og mange andre ydelser, som hjælper dig med at skabe det perfekte firmaarrangement. Sommerfest eller julefrokost – vi klarer det hele.

Central beliggenhed i København

Vælger du Marketenderiet som venue til dit firmaarrangement, så bliver hverken transport eller overnatning et problem. Med adresse i Valby er du sikret central beliggenhed i København. Der er således en lang række gratis parkeringspladser ved og i nærheden af Marketenderiet. Drejer det sig om et større event, kan den nærliggende parkeringskælder bruges. Det koster kun 70 kr. i døgnet – uanset dag og dato.

Gode muligheder for overnatning
Hvis jeres firmaarrangement strækker sig over flere dage, kan det være relevant for jeres deltagere at pendle eller overnatte. Med vores centrale placering er der kun ca. 1 kilometer fra Valby Station og Ny Ellebjerg station til vores venue. Det betyder også, at der er mange hoteller omkring Marketenderiet, i alle prisklasser.

Fokus på den gode oplevelse

Lejer du Marketenderiet til dit firmaarrangement garanterer vi service og planlægning i allerhøjeste kvalitet. Vi har mange års erfaring med eventplanlægning, og vi gør stor indsats ud af, at levere en god oplevelse. Hvad enten det er firmafest, konferencer, møder eller andet, har vi retmæssig udstyr og erfaring.

Se eksempler på vores firmaarrangementer under udvalgte cases.

Vi tilbyder

  • Fleksibelt venue fra gulv til loft med masser af dagslys, mulighed for ophæng og god akustik
  • Konferencelokaler med alt i AV og stærk wi-fi
  • Forplejning i alle prisklasser, fra lette anretninger til større måltider og heldagsforplejning
  • Udendørsområde og bygningsfacade som kan inddrages i jeres branding evt. med opsætning af banner, skiltning, beachflag etc.

Har du spørgsmål eller ønsker en rundvisning i Marketenderiet?

Tag en uforpligtende snak med Thomas Nielsen på telefon 2949 0953 eller skriv en mail til tni@marketenderiet.dk. Hør om de mange muligheder og book en rundvisning. Du er også velkommen til at sende en forespørgsel på dit næste arrangement her.

Se mere om os

Klik på videoerne for at afspille