Rammerne til den perfekte firmafest

I mange virksomheder er en firmafest et af årets absolutte højdepunkter. Ønsker du de perfekte rammer, hvor der tages hånd om alt fra forplejning til håndtering af det kreative setup, kan du hos Marketenderiet få den komplette løsning til firmafesten. Vi har i mange år afholdt et væld af firmafester i alverdens temaer fra 50 og helt op til 700 deltagere.

Vi hjælper med alt fra idéudvikling til koordinering af den perfekte firmafest, og vi indretter og tilpasser vores moderne, lyse og indbydende lokaler i Valby præcis efter dine ønsker og behov.

Julefrokost fra A-Z

I Danmark eksisterer der en stolt tradition i erhvervslivet, om at invitere virksomhedens ansatte til julefrokost én gang om året. Et arrangement de fleste ser frem til med spænding, og som efterhånden er blevet en slags helligdag. Foruden god mad og drikke, indeholder en god julefrokost naturligvis både underholdning, musik og dans.
Vores erfarne hold af dygtige medarbejdere, er klar til at tage hånd om hele din julefrokost.

Vi sørger for alt fra oppyntning og barpersonale til lys, lyd og booking af det perfekte underholdningsindslag. Vi lytter altid gerne til dine ideer og tanker, og ønsker du at være en aktiv del af planlægning, er du altid velkommen.

Sommerfest efter alle kunstens regler

Iskolde cocktails, god musik og skjorter i alverdens mønstre og farver er, for mange, opskriften på den helt rigtige sommerfest. Uanset hvilket arrangement du ønsker at holde for dine ansatte, får du hos os en samlet pakkeløsning. Vi klarer alt det praktiske, både før, under og efter dit arrangement. Læn dig tilbage og lad os stå for den næste sommerfest, så garanterer vi at du og dine ansatte får en uforglemmelig dag.

Vi tilbyder

  • Fleksibelt venue fra gulv til loft med masser af dagslys, mulighed for ophæng og god akustik
  • Konferencelokaler med alt i AV og stærk wi-fi
  • Forplejning i alle prisklasser, fra lette anretninger til større måltider og heldagsforplejning
  • Udendørsområde og bygningsfacade som kan inddrages i jeres branding evt. med opsætning af banner, skiltning, beachflag etc.

Har du spørgsmål eller ønsker en rundvisning i Marketenderiet?

Tag en uforpligtende snak med Thomas Nielsen på telefon 2949 0953 eller skriv en mail til tni@marketenderiet.dk. Hør om de mange muligheder og book en rundvisning. Du er også velkommen til at sende en forespørgsel på dit næste arrangement her.

Se mere om os

Klik på videoerne for at afspille