Konference­- & mødelokaler

Marketenderiets åbne, lyse og harmoniske areal er et ideelt konferencelokale til både små og store konferencer og møder.

Rummet har mange indretningsmuligheder og kan både bruges som ét stort konferencelokale med plads til op til 650 deltagere, men kan også nemt inddeles i mindre rum til breakout-sessioner, møder eller andet.

Vi tilbyder en række færdige konferencepakker, men I er slet ikke begrænsede af disse, når I vælger at afholde en konference hos os. Alle konferencelokaler kan indrettes med alt det nyeste i AV-udstyr – og der er naturligvis adgang til wi-fi overalt.

Se eksempler på konferenceopstillinger under udvalgte cases.

Konferencelokale med uanede muligheder

Vores konferencelokale i København kan huse alle typer af konferencer og møder. Leder du efter et eksklusivt konferencelokale? Det er præcis det, vi tilbyder. Hos os er du ikke låst, men derimod har du kreativ frihed til at skabe præcis den konference, du ønsker.

tut16 arrangement

Vi tilbyder

  • Fleksibelt venue fra gulv til loft med masser af dagslys, mulighed for ophæng og god akustik
  • Konferencelokaler med alt i AV og stærk wi-fi
  • Forplejning i alle prisklasser, fra lette anretninger til større måltider og heldagsforplejning
  • Udendørsområde og bygningsfacade som kan inddrages i jeres branding evt. med opsætning af banner, skiltning etc.

Har du spørgsmål eller ønsker en rundvisning i Marketenderiet?

Tag en uforpligtende snak på telefon 88818110 eller skriv en mail til info@marketenderiet.dk. Hør om de mange muligheder og book en rundvisning. Du er også velkommen til at sende en forespørgsel på dit næste arrangement her.

Se mere om os

Klik på videoerne for at afspille