Overblik & plantegninger

Et rum med uanede muligheder

Vi har gjort os umage med at skabe de allerbedste faciliteter overalt på Marketenderiet, så alt er i orden og er klar til brug, når I indtager vores venue.

Udover vores store lokale på 725 kvadratmeter, har vi også en foyer til at danne rammen om den perfekte ankomst, et lokale til garderobe, et repos med udsigt over størstedelen af huset og to toiletafdelinger opdelt i dame- og herretoiletter.

Udnyttelsen af lokalet afgøres naturligvis af jeres ønsker: Om der skal være konferenceopstilling, langborde, runde borde, sceneområde, dansegulv, loungeområder osv. Gennem årene har vi prøvet mange forskellige opstillinger, men vi er altid klar på en ny udfordring.

Se plantegningerne her på siden med eksempler på forskellige indretningsmuligheder eller se flere billeder af de rå lokaler i vores galleri. Du kan også hente en plantegning af Marketenderiet her. eller læse mere her

Få et uforpligtende tilbud

Hvad koster det at holde et uforglemmeligt arrangement i de helt rigtige rammer? Hvilke muligheder er der? Og er lokalet overhovedet ledigt på dagen?

Hvis du overvejer at holde dit næste arrangement i Marketenderiet, så udfyld blot formularen og få svar på dine spørgsmål og en pris, der ikke forpligter.
Du er også velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og en rundvisning.

Vi glæder os til at se dig.

Når du udfylder denne formular, godkender du samtidig vores privatlivspolitik.

Se mere om os

Klik på videoerne for at afspille